ČeskyDeutsch

Hlavní menu


Dnes je: Pátek, 29 březen 2024
Dnes má svátek: Taťána
Zítra má svátek: Arnošt

Návštěvnost

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Vítáme Vás u naší společnosti Tisk Email

Naše společnost byla založena v roce 2003 dvěma společníky. Při vzniku společnosti byla hlavním předmětem podnikání pouze autodoprava s užitkovými vozy. Se stále vzrůstající poptávkou po jednotlivých odvětvích jenž úzce souvisí s autodopravou bylo rozhodnutím obou společníků maximální možné rozšíření služeb a tím tak uspokojení požadavků jednotlivých investorů a společností.

Naše společnost tedy rozšířila činnost v podnikání o další služby a doplnila a vybavila se o další techniku. Nyní se společnost soustředila na několik odvětví souběžně: Autodoprava, Zemní práce, Technické služby, Prodej sypkých hmot a Zámečnictví. Tímto jsme tak schopni nabízet své služby ve velkém rozsahu na území celé ČR i v zahraničí.

Vzhledem k nárůstu poptávky ve všech odvětvích a jejich maximálnímu možnému urychlení je námi kladen důraz na kvalitní provedení za seriózní cenu pro zákazníka.

Předpokládáme trvalý růst naší firmy včetně dalšího rozvoje v každém z odvětví a tím tak zvýšení produkce včetně profesionálního přístupu.